Esmee Krul

Het is nu bijna 3 weken geleden dat ik ben geslaagd voor mijn praktijk examen. Ik had meteen heel veel zin om te gaan auto rijden en ik vond het ook helemaal niet raar of eng om in mijn eentje te rijden, het was alleen een beetje stil zonder iemand naast je met wie je altijd kan praten.
Het was heel fijn om eindelijk de vrijheid te hebben om in je eentje op pad te gaan, waar je maar naartoe wilt, zonder dat je afhankelijk bent van je ouders.


De eerste week dat ik mijn rijbewijs binnen had, heb ik twee proefritjes gemaakt, waarvan 1 in een mini, dat was echt geweldig en ik hoop ooit nog eens in zo’n auto te mogen rijden.
Na een paar keer merkte ik aan mezelf dat ik een beetje makkelijk werd met auto rijden (nu al…), dus nu houd ik mezelf goed in de gaten en probeer ik steeds in mezelf te herhalen wat Ton me heeft geleerd.


Ik vond het heel erg leuk en gezellig om lessen bij Ton te volgen. Hij heeft me heel veel geleerd en hij bleef altijd rustig en geduldig, wat heel fijn was.
Daarnaast was het ook nog altijd gezellig, waardoor ik echt naar de lessen uitkeek! Kortom: Ik ga het missen die lessen!


Bedankt voor alles!