Imca de Haan

Heey lieve papa,

Ik zou nog wat voor op je site schrijven, dus bij deze! Ik wil je heel erg bedanken voor de rijlessen! Het was soms wel lastig om naast jou in de auto te zitten, omdat je natuurlijk ook mijn vader bent. Dat zelfde zal vast ook voor jou gelden. Maar ik had het bij niemand anders willen doen. Je had vanaf dag 1 vertrouwen in me en dat gaf toch wel een positief gevoel onder het rijden.

Soms was er natuurlijk wel een onenigheidje, onder het rijden, daarvoor of erna. Maar we hebben er eigenlijk maar heel weinig last van gehad! Ik vond het erg gezellig altijd het 'rij-momentje'. In 1keer geslaagd, had het zelf niet verwacht, maar zonder jou was dat niet gelukt! Je moet nu in de auto naast me zitten als mijn vader, en niet als instructeur, maar blijf me maar tips en adviezen geven, want dat is altijd handig!

Alleen wel onthouden dat ik nu wel m'n rijbewijs heb, dus dat je niet hoeft in de grijpen haha. Ook super bedankt voor het ritje in m'n droomautootje, je vond het zelf ook erg leuk! Haha. Lieve papa, dankjewel, je bent een toptoptoptoptop rijinstructeur!!

Dikke kus xx Imca