Sanne Groesbeek Jansen

Beste Ton,

Het lijkt alweer een tijd geleden dat ik m'n rijbewijs op het gemeentehuis kon ophalen. Toch is het pas ruim een maand geleden. Inmiddels heb ik ervaren wat het verschil is tussen het rijden in een Mercedes bestelbus (diesel) en een Smart (automaat).

Dat ik nu eindelijk in m'n eigen auto kan en mag rijden geeft een heerlijk vrij gevoel! Het rijden gaat steeds soepeler en wordt steeds vanzelfsprekender. Hoewel je nu niet meer naast me zit in de auto, zit je nog wel in m'n hoofd. Bij het naderen van een kruispunt zie ik je nog wel eens gebaren rustig aan te doen en zeg je "neem de tijd", als ik invoeg op de snelweg hoor ik je zeggen "denk aan de volgorde van kijken".

En zo nu en dan rij ik ergens en dan denk ik "O ja, hier reden we ook met rijles, daar is dat kruispunt met daarna meteen dat straatje aan de rechterkant." Ton, heel erg bedankt voor je duidelijke en goede instructies en een mooie tijd in de auto. Ik wens jou en al je (toekomstige) leerlingen veel succes en plezier met rijden. Goede reis en rij Voorzichtig!

Groeten, Sanne